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Characteristics of ripened Tronchon cheese from raw goat milk containing legally admissible amounts of antibiotics

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Characteristics of ripened Tronchon cheese from raw goat milk containing legally admissible amounts of antibiotics

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Quintanilla-Vázquez, PG.; Beltrán Martínez, MC.; Molina Casanova, A.; Escriche Roberto, MI.; Molina Pons, MP. (2019). Characteristics of ripened Tronchon cheese from raw goat milk containing legally admissible amounts of antibiotics. Journal of Dairy Science. 102(4):2941-2953. https://doi.org/10.3168/jds.2018-15532

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/145545

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Metadatos del ítem

Título: Characteristics of ripened Tronchon cheese from raw goat milk containing legally admissible amounts of antibiotics
Autor: Quintanilla-Vázquez, Paloma Galicia Beltrán Martínez, Mª Carmen Molina Casanova, A.M. Escriche Roberto, Mª Isabel Molina Pons, Mª Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study was to evaluate the transfer of the most widely used antibiotics in dairy goats from milk to cheese as well as their effect on the cheese-making process and cheese characteristics during ripening. ...[+]
Palabras clave: Goat milk , Antibiotic , Cheese ripening , Drug partition
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Dairy Science. (issn: 0022-0302 )
DOI: 10.3168/jds.2018-15532
Editorial:
American Dairy Science Association
Versión del editor: https://doi.org/10.3168/jds.2018-15532
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2013-45147-R/ES/TRAZABILIDAD DE LA PRESENCIA DE ANTIBIOTICOS EN LECHE, QUESO Y LACTOSUERO DE CABRA/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-2014
Agradecimientos:
This work is part of the AGL-2013-45147-R Project funded by Ministerio de Ciencia e Innovación (Madrid, Spain). P. Quintanilla thanks Universitat Politècnica de València (Valencia, Spain) for the grant received for the ...[+]
Tipo: Artículo

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