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Orange juice processing using a continuous flow ultrasound-assisted supercritical CO2 system: Microbiota inactivation and product quality

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Orange juice processing using a continuous flow ultrasound-assisted supercritical CO2 system: Microbiota inactivation and product quality

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Paniagua-Martínez, I.; Mulet Pons, A.; García Alvarado, MÁ.; Benedito Fort, JJ. (2018). Orange juice processing using a continuous flow ultrasound-assisted supercritical CO2 system: Microbiota inactivation and product quality. Innovative Food Science & Emerging Technologies. 47:362-370. https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.03.024

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/147419

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Título: Orange juice processing using a continuous flow ultrasound-assisted supercritical CO2 system: Microbiota inactivation and product quality
Autor: Paniagua-Martínez, Ingrid Mulet Pons, Antonio García Alvarado, Miguel Ángel Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The feasibility of using supercritical CO2 assisted by ultrasound (SC-CO2-HPU) in continuous mode (3.06 min residence time) for the non-thermal pasteurization of orange juice was evaluated. The proposed technology was ...[+]
Palabras clave: Non-thermal process , Supercritical CO2 , Ultrasound , Continuous regime , Orange juice
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2018.03.024
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.03.024
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
Agradecimientos:
This work was supported by the PROMETEOII\2014\005 project financed by the Generalitat Valenciana (Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, Valencia, Spain). The authors acknowledge the Consejo Nacional de Ciencia y ...[+]
Tipo: Artículo

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