- -

Study of apple juice preservation by filtration through silica microparticles functionalised with essential oil components

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Study of apple juice preservation by filtration through silica microparticles functionalised with essential oil components

Mostrar el registro completo del ítem

Peña-Gomez, N.; Ruiz Rico, M.; Fernández Segovia, I.; Barat Baviera, JM. (2019). Study of apple juice preservation by filtration through silica microparticles functionalised with essential oil components. Food Control. 106:1-8. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106749

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/147675

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Study of apple juice preservation by filtration through silica microparticles functionalised with essential oil components
Autor: Peña-Gomez, Nataly Ruiz Rico, María Fernández Segovia, Isabel Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Novel non-thermal preservation technologies are needed given consumers' demand for minimally processed high quality food products with a long shelf life. In this work, novel filtering materials based on silica ...[+]
Palabras clave: Naturally-occurring antimicrobial compounds , Cold pasteurization , Covalent immobilization , Filtration , Silica microparticles , Apple juice
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2019.106749
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106749
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
Agradecimientos:
Authors gratefully acknowledge the financial support from the Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades, the Agencia Estatal de Investigación and FEDER-EU (Project RTI2018-101599-B-C21). N.P.G. is grateful to ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem