- -

Degustando el arte. Eat art y Antoni Miralda

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Degustando el arte. Eat art y Antoni Miralda

Show full item record

Duch María, A. (2020). Degustando el arte. Eat art y Antoni Miralda. http://hdl.handle.net/10251/148822

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/148822

Files in this item

Item Metadata

Title: Degustando el arte. Eat art y Antoni Miralda
Author: Duch María, Aina
Director(s): Martínez Arroyo, Emilio José
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Escultura - Departament d'Escultura
Universitat Politècnica de València. Facultad de Bellas Artes - Facultat de Belles Arts
Read date / Event date:
2020-07-14
Issued date:
Abstract:
[ES] La presente investigación analiza la relación del arte con la comida a partir del siglo XX, centrándose en la aparición del Eat Art o arte comestible y más concretamente en las aportaciones del artista español Antoni ...[+]


[EN] This research analyzes the relationship between art and food from the 20th century, focusing on the appearance of Eat Art or edible art and more specifically on the contributions of Spanish artist Antoni Miralda to ...[+]
Subjects: Eat Art , Arte comestible , Multisensorial , Experiencia , Participación , Edible art , Multisensory , Experience , Participation
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Bellas Artes-Grau en Belles Arts
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record