- -

Alternativas al consumo de carne

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Alternativas al consumo de carne

Show full item record

Cuevas Rodríguez, L. (2020). Alternativas al consumo de carne. http://hdl.handle.net/10251/149344

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/149344

Files in this item

Item Metadata

Title: Alternativas al consumo de carne
Author: Cuevas Rodríguez, Laura
Director(s): Pagán Moreno, Mª Jesús Noguerol Meseguer, Ana Teresa
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2020-07-21
Issued date:
Abstract:
[ES] Según la FAO (Food and Agriculture Organization), en los próximos años se producirá un aumento del consumo y de la producción de carne según va aumentando la población. Este organismo y la Organización Mundial de la ...[+]


[EN] According to the FAO (Food and Agriculture Organization), in recent years there will be an increase in the consumption and production of meat as the population increases. This organism and the World Health Organization ...[+]
Subjects: Carne , Seguridad alimentaria , Vegetariano , Vegano , Algas , Plant-based , Insectos , Carne de cultivo , Meat , Food security , Vegetarian , Vegan , Algae , Insects , Cultivate meat
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record