- -

Polyphenol and L-ascorbic acid content in tomato as influenced by high lycopene genotypes and organic farming at different environments

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Polyphenol and L-ascorbic acid content in tomato as influenced by high lycopene genotypes and organic farming at different environments

Show full item record

Martí-Renau, R.; Leiva-Brondo, M.; Lahoz, I.; Campillo, C.; Cebolla Cornejo, J.; Roselló, S. (2018). Polyphenol and L-ascorbic acid content in tomato as influenced by high lycopene genotypes and organic farming at different environments. Food Chemistry. 239:148-156. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.102

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/149544

Files in this item

Item Metadata

Title: Polyphenol and L-ascorbic acid content in tomato as influenced by high lycopene genotypes and organic farming at different environments
Author: Martí-Renau, Raul Leiva-Brondo, Miguel Lahoz, Inmaculada Campillo, Carlos Cebolla Cornejo, Jaime Roselló, Salvador
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Issued date:
Abstract:
[EN] The accumulation of polyphenols and L-ascorbic acid was evaluated under conventional (integrated pest management, IPM) and organic farming, as means to increase the accumulation of chemoprotective compounds. The effect ...[+]
Subjects: Solanum lycopersicum L. , Organic farming , L-Ascorbic acid , Functional quality
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Source:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.06.102
Publisher:
Elsevier
Publisher version: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.102
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-02/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-01/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-03/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente (III)/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-04/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente (IV)/
Thanks:
This research was partly funded by INIA (RTA2011-00062, Spain) and FEDER (EU).
Type: Artículo

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record