- -

Antioxidant compounds and their bioaccessibility in tomato fruit and puree obtained from a DETIOLATED-1 (DET-1) down-regulated genetically modified genotype

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Antioxidant compounds and their bioaccessibility in tomato fruit and puree obtained from a DETIOLATED-1 (DET-1) down-regulated genetically modified genotype

Mostrar el registro completo del ítem

Talens Oliag, P.; Mora, L.; Bramley, PM.; Fraser, PD. (2016). Antioxidant compounds and their bioaccessibility in tomato fruit and puree obtained from a DETIOLATED-1 (DET-1) down-regulated genetically modified genotype. Food Chemistry. 213:735-741. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.06.079

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/150632

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Antioxidant compounds and their bioaccessibility in tomato fruit and puree obtained from a DETIOLATED-1 (DET-1) down-regulated genetically modified genotype
Autor: Talens Oliag, Pau Mora, L. Bramley, Peter M. Fraser, Paul D.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The economic value, the ease of cultivation and processing, and the well-known health-promoting properties of tomato fruit, make the tomato an important target for genetic manipulation to increase its nutritional ...[+]
Palabras clave: Tomato puree , Bioaccessibility , Thermal processing , Genetically modified tomato , Antioxidants
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.06.079
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.06.079
Agradecimientos:
L. Mora and P. D. Fraser are grateful to the EU-FP7 Marie Curie Intra-European Fellowship scheme (FOOSAF project) for financial resources. P. Talens acknowledges the Universidad Politecnica de Valencia for the financial ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem