- -

Changes produced by the application of biostimulants on almond rootstocks properties during the nursery process

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Changes produced by the application of biostimulants on almond rootstocks properties during the nursery process

Mostrar el registro completo del ítem

Mondragón-Valero, A.; Malheiro, R.; Salazar Hernández, DM.; Pereira, JA.; López- Cortés, I. (2019). Changes produced by the application of biostimulants on almond rootstocks properties during the nursery process. Advances in Agriculture & Botanics (Online). 11(1):56-71. http://hdl.handle.net/10251/151095

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/151095

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Changes produced by the application of biostimulants on almond rootstocks properties during the nursery process
Autor: Mondragón-Valero, Alba Malheiro, R. Salazar Hernández, Domingo Manuel Pereira, José Alberto López- Cortés, I
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] During the last ten years we have assisted to the consolidation of the almond crop that has remarkably increased its cultivation area causing a high demand for both plants and products related to growth stimulation. ...[+]
Palabras clave: Prunus dulcis Miller , Natural fertilizers , Vegetative system , Radicular system , Antioxidant activity , Phenolic content
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Advances in Agriculture & Botanics (Online). (eissn: 2067-6352 )
Editorial:
Bioflux SRL
Versión del editor: http://www.aab.bioflux.com.ro
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem