- -

COVID-19 y Seguridad Alimentaria

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

COVID-19 y Seguridad Alimentaria

Show full item record

Pimentel Brea, D. (2020). COVID-19 y Seguridad Alimentaria. http://hdl.handle.net/10251/151485

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/151485

Files in this item

Item Metadata

Title: COVID-19 y Seguridad Alimentaria
Author: Pimentel Brea, Diana
Director(s): Hernández Pérez, Manuel
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2020-09-24
Issued date:
Abstract:
[ES] El trabajo consiste en una revisión bibliográfica de la información disponible hasta el momento sobre la posible transmisión del SRAS-CoV-2 a través de los alimentos. Se estudiará que dicen los organismos de salud y ...[+]


[EN] The work consists of a bibliographic review of the information available so far on the possible transmission of SARS-CoV-2 through food. What health organizations and European food safety authorities say about the ...[+]
Subjects: COVID-19 , Seguridad Alimentaria , Transmisión , Prevención , Detección , The Coronavirus Disease 2019 , Food safety , Transmission , Prevention , Detection
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record