- -

Effect of genetic and diet on Iberian pig fresh loin (m. Longissimus dorsi)

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Effect of genetic and diet on Iberian pig fresh loin (m. Longissimus dorsi)

Show full item record

Gonzalez, E.; Carrapiso, A.; Noguera, J.; Ibáñez-Escriche, N.; Tejeda, J. (2018). Effect of genetic and diet on Iberian pig fresh loin (m. Longissimus dorsi). Archivos de Zootecnia. Sup. 1:185-187. https://doi.org/10.21071/az.v67iSupplement.3600

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/153355

Files in this item

Item Metadata

Title: Effect of genetic and diet on Iberian pig fresh loin (m. Longissimus dorsi)
Secondary Title: Efecto de la genética y de la dieta sobre el lomo fresco del cerdo Ibérico (m. Longissimus dorsi)
Author: Gonzalez, E. Carrapiso, A.I. Noguera, J.L. Ibáñez-Escriche, Noelia Tejeda, J.F.
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Issued date:
Abstract:
[EN] This study was aimed to evaluate the effect of different genetic lines, diets and their interaction on the weight, yield, intramuscular fat content (IMF) and colour of loin (m. Longissimus dorsi) of Iberian pig. ...[+]


[ES] El objetivo de este estudio fue evaluar el efecto de la línea genética, la dieta y su interacción sobre el peso, rendimiento, contenido en grasa intramuscular y color del lomo (m. Longissimus dorsi) del cerdo Ibérico. ...[+]
Subjects: Línea genética , Dieta enriquecida en ácido oleico , Carne fresca , Calidad , Genetic line , Oleic acid enriched diet , Fresh meat , Quality
Copyrigths: Reconocimiento - Compartir igual (by-sa)
Source:
Archivos de Zootecnia. (issn: 0004-0592 )
DOI: 10.21071/az.v67iSupplement.3600
Publisher:
Instituto de Salud Carlos III/BNCS/SciELO Espana
Publisher version: https://doi.org/10.21071/az.v67iSupplement.3600
Conference name: IX Simposio Internacional sobre el Cerdo Mediterráneo
Conference place: Portalegre, Portugal
Conference date: Noviembre 03-05,2016
Project ID:
INIA/RTA2012-00054-C02
Thanks:
The research was supported by the National Institute for Agronomic Research (INIA) assigned to the State Secretariat of Research, Development and Innovation of the Ministry of Economy and Competitiveness of Spain (Project ...[+]
Type: Artículo Comunicación en congreso

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record