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Muñoz-Pina, S.; Ros-Lis, JV.; Argüelles Foix, AL.; Martínez-Máñez, R.; Andrés Grau, AM. (2020). Influence of the functionalisation of mesoporous silica material UVM-7 on polyphenol oxidase enzyme capture and enzymatic browning. Food Chemistry. 310:1-8. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125741
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/156103
Título: | Influence of the functionalisation of mesoporous silica material UVM-7 on polyphenol oxidase enzyme capture and enzymatic browning | |
Autor: | Ros-Lis, José Vicente | |
Entidad UPV: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125741 | |
Código del Proyecto: |
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