- -

Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features

Mostrar el registro completo del ítem

Rizo, A.; Jimenez-Pérez, I.; Camacho-García, A.; Fiszman, S.; Pérez-Soriano, P.; Tarrega, A. (2019). Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features. Food Quality and Preference. 76:109-117. https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2019.04.005

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/156511

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features
Autor: Rizo, A. Jimenez-Pérez, I. Camacho-García, Andrés Fiszman, S. Pérez-Soriano, P. Tarrega, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biomecánica de Valencia - Institut Universitari Mixt de Biomecànica de València
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Comunicaciones - Departament de Comunicacions
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The objective of the present study was to investigate differences in oral activity when biscuits of the same type but with subtle composition differences are consumed and how performing a Temporal Dominance of Sensations ...[+]
Palabras clave: Biscuits , Video monitoring , Oral Processing , Jaw motion , Mastication
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Quality and Preference. (issn: 0950-3293 )
DOI: 10.1016/j.foodqual.2019.04.005
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2019.04.005
Título del congreso: 8th European Conference on Sensory and Consumer Research (EuroSense 2018)
Lugar del congreso: Verona, Italy
Fecha congreso: Septiembre 02-05,2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2017%2F189/ES/2017-2021 LINCE. Innovation, Quality and Development of Cereal Based Foods (Leading INnovation in CEreals, LINCE)/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-75403-R/ES/LA ESTRUCTURA Y TEXTURA DE LOS ALIMENTOS COMO MODULADORES DE LOS MECANISMOS DE PROCESADO ORAL Y DINAMICA DE SU PERCEPCION SENSORIAL/
Agradecimientos:
The authors are grateful to the Spanish Ministry of the Economy and Competitiveness (AGL-2016-75403-R, Spain) and to the Regional Government of Valencia (Project Prometeo 2017/189, Spain) for financial support.
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem