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Rheology of acid suspensions containing cassava bagasse: Effect of biomass loading, acid content and temperature

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Rheology of acid suspensions containing cassava bagasse: Effect of biomass loading, acid content and temperature

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Carregari-Polachini, T.; Mulet Pons, A.; Carcel, JA.; Telis Romero, J. (2019). Rheology of acid suspensions containing cassava bagasse: Effect of biomass loading, acid content and temperature. Powder Technology. 354:271-280. https://doi.org/10.1016/j.powtec.2019.05.086

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/156517

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Título: Rheology of acid suspensions containing cassava bagasse: Effect of biomass loading, acid content and temperature
Autor: Carregari-Polachini, T. Mulet Pons, Antonio Carcel, Juan A. Telis Romero, J.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Understanding the characterization and rheological behavior of acid suspensions of cassava bagasse provides essential information for the design of conversion processes. Samples with different cassava bagasse ...[+]
Palabras clave: Lignocellulose , Residual starch , Apparent viscosity , Herschel-Bulkley model , Shear-thinning , Arrhenius-type equation
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Powder Technology. (issn: 0032-5910 )
DOI: 10.1016/j.powtec.2019.05.086
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.powtec.2019.05.086
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FAPESP//2017%2F06518-2/
info:eu-repo/grantAgreement/CAPES//88881.132626%2F2016-01/
Agradecimientos:
The authors would like to thank Prof. Rosiane Lopes Cunha and Prof. Ana Carla Kawazoe Sato from University of Campinas (UNICAMP) for their support with particle size analyses. The authors also acknowledge the Sao Paulo ...[+]
Tipo: Artículo

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