- -

Antimicrobianos naturales presentes en colorantes alimentarios

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Antimicrobianos naturales presentes en colorantes alimentarios

Show full item record

Guardiola San Román, T. (2020). Antimicrobianos naturales presentes en colorantes alimentarios. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/157845

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/157845

Files in this item

Item Metadata

Title: Antimicrobianos naturales presentes en colorantes alimentarios
Author: Guardiola San Román, Tania
Director(s): Jiménez Belenguer, Ana Isabel
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2020-12-11
Issued date:
Abstract:
[ES] Una de las mayores preocupaciones de la industria alimentaria son las enfermedades causadas por microorganismos patógenos presentes en los alimentos. Para evitar esto se suelen utilizar conservantes de origen químico, ...[+]


[EN] One of the major concerns of the food industry is the diseases caused by pathogenic microorganisms present in food. To avoid this, preservatives of chemical origin are usually used, but the market nowadays requires ...[+]
Subjects: Antimicrobianos , Colorantes , Natural , Curcumina , Antocianos , Betalaínas , Antimicrobials , Colorants , Curcumin , Anthocyanins , Betalains
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Gestión de la Seguridad y Calidad Alimentaria-Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record