- -

Millora genètica de la tomaca "valenciana d'El Perelló" per a resistència al virus del mosaic de la tomaca (Tomato mosaic virus, ToMV)

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Millora genètica de la tomaca "valenciana d'El Perelló" per a resistència al virus del mosaic de la tomaca (Tomato mosaic virus, ToMV)

Show full item record

Figás Moreno, MDR.; Martín Hernández, MDLD.; Casanova Calancha, C.; Soler Calabuig, E.; Prohens Tomás, J.; Soler Aleixandre, S. (2020). Millora genètica de la tomaca "valenciana d'El Perelló" per a resistència al virus del mosaic de la tomaca (Tomato mosaic virus, ToMV). En I Congrés de la Tomaca Valenciana: La Tomaca Valenciana d'El Perelló. Editorial Universitat Politècnica de València. 115-127. https://doi.org/10.4995/TOMAVAL2017.2017.6525

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/159379

Files in this item

Item Metadata

Title: Millora genètica de la tomaca "valenciana d'El Perelló" per a resistència al virus del mosaic de la tomaca (Tomato mosaic virus, ToMV)
Author: Figás Moreno, María del Rosario Martín Hernández, María de los Desamparados Casanova Calancha, Cristina Soler Calabuig, Elena Prohens Tomás, Jaime Soler Aleixandre, Salvador
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Issued date:
Abstract:
[CA] La tomaca tradicional valenciana és apreciada per les seues propietats organolèptiques que li atorguen un elevat interès comercial. En concret la tomaca ‘Valenciana d’El Perelló’ és cada vegada més apreciada en les ...[+]


[EN] Tomato traditional Valencian is appreciated for its organoleptic properties that confer a high commercial interest. In particular the tomato ‘Valenciana d’El Perello’ is increasingly appreciated in the stores. ...[+]
Subjects: Tomate , Valencia , Tomaca valenciana d’El Perelló , ToMV , Varietats locals , Virosis , Marcador molecular , Local varieties , Viruses , Molecular marker , ‘Valenciana d’El Perelló’ tomato
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490485699
Source:
I Congrés de la Tomaca Valenciana: La Tomaca Valenciana d'El Perelló.
DOI: 10.4995/TOMAVAL2017.2017.6525
Publisher:
Editorial Universitat Politècnica de València
Publisher version: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/TOMAVAL/TOMAVAL2017/paper/view/6525
Conference name: I CONGRÉS DE LA TOMACA VALENCIANA: LA TOMACA VALENCIANA DEL PERELLÓ
Conference place: El Perelló (Sueca)
Conference date: Mayo 17-18,2017
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/634561/EU/Traditional tomato varieties and cultural practices: a case for agricultural diversification with impact on food security and health of European population/
Thanks:
Aquest treball ha sigut financiat per la Cooperativa Valenciana Unió Protectora d’El Perelló i per el programa d’investigació e innovació Horizonte 2020 de la Unió Europea a través del contrat No. 634561 (TRADITOM)
Type: Capítulo de libro Comunicación en congreso

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record