- -

Estación de la lectura

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Estación de la lectura

Show full item record

Gomariz Moreno, FJ. (2017). Estación de la lectura. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/162289

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/162289

Files in this item

Item Metadata

Title: Estación de la lectura
Author: Gomariz Moreno, Francisco Javier
Director(s): Deltell Pastor, Juan
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2017-09-28
Issued date:
Abstract:
[ES] El principal objetivo de la intervención es conectar los pueblos de Alfafar y Benetúser, separados actualmente por las vías del tren, mediante el uso de la estación. Para ello se propone un patio como nuevo punto de ...[+]


[EN] The main objective of the intervention is to connect the villages of Alfafar and Benetúser, currently separated by the train tracks, by using the station. To do this, a coutyard is proposed as a new point of interest ...[+]
Subjects: Estación , Unión , Patio , Libro , Tren , Alfafar , Benetúser , Station , Union , Courtyard , Book , Train , Benetusser
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record