- -

Unravelling the Physiological and Genetic Adaptation of Grafted Pepper under Saline and Hydric Stresses

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Unravelling the Physiological and Genetic Adaptation of Grafted Pepper under Saline and Hydric Stresses

Show full item record

López Serrano, L. (2021). Unravelling the Physiological and Genetic Adaptation of Grafted Pepper under Saline and Hydric Stresses [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/162875

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/162875

Files in this item

Item Metadata

Title: Unravelling the Physiological and Genetic Adaptation of Grafted Pepper under Saline and Hydric Stresses
Author: López Serrano, Lidia
Director(s): Calatayud Chover, Ángeles López Galarza, Salvador Vicente
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Read date / Event date:
2021-01-20
Issued date:
Abstract:
[ES] El pimiento es un cultivo muy importante a nivel mundial, pero es sensible a la falta de agua y a la salinidad. No obstante, se puede mejorar la tolerancia mediante la técnica del injerto. El Instituto Valenciano de ...[+]


[CA] El pimentó és un cultiu molt important mundialment, però és sensible a la falta d'aigua i la salinitat. No obstant això, es pot millorar la tolerància mitjançant la tècnica de l'empelt. L'Institut Valencià d'Investigacions ...[+]


[EN] Pepper culture is economically very important worldwide, although it is very sensitive to suboptimal conditions of water and high salinity. However, the tolerance to these stresses can be improved by the grafting ...[+]
Subjects: Portainjertos , Tolerancia , Sequía , Estrés hídrico , Estrés por sal , Pimiento , Injerto , Estrés abiótico , Abiotic stress , Grafting , Pepper , Capsicum annuum , Salt Stress , Water Stress , Drought , Tolerance , Rootstocks
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/162875
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Project ID:
MICINN/RTA2017-00030-C02-00
MICINN/RTA2013-00022-C02-1
Description: Tesis por compendio
Thanks:
Quiero agradecer al Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA), al Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA) y al Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades por darme ...[+]
Type: Tesis doctoral

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record