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Properties of Malanga Flours and their Use in Pastes and Gluten Free Breads

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Properties of Malanga Flours and their Use in Pastes and Gluten Free Breads

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Calle Domínguez, J. (2021). Properties of Malanga Flours and their Use in Pastes and Gluten Free Breads [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/168396

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/168396

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Título: Properties of Malanga Flours and their Use in Pastes and Gluten Free Breads
Autor: Calle Domínguez, Jehannara
Director(es): Molina Rosell, Maria Cristina
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2021-05-24
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] El uso de Colocasia esculenta (L.) Schott y Xanthosoma sagittifolium (L.) Schott como materia prima en forma de almidón o harina es una alternativa sostenible y nutritiva al trigo y otros granos. Esta alternativa ...[+]


[CA] L'ús de Colocasia esculenta (L.) Schott i Xanthosoma sagittifolium (L.) Schott com a matèria primera en forma de midó o farina, és una alternativa per a minimitzar les perdues després de la seua collita i garantir la ...[+]


[EN] The use of Colocasia esculenta (L.) Schott and Xanthosoma sagittifolium (L.) Schott as a raw material in form of starch or flour is a nutritious and sustainable alternative to wheat and other grains. This alternative ...[+]
Palabras clave: Cormelos , Cormos , Colocasia spp , Xanthosoma spp , Almidón , Pan sin gluten , Pasta , Corms , Cormels , Starch, powder , Gluten-free bread , Pastes
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/168396
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-52928-C2-1-R/ES/MODIFICACION ENZIMATICA DE MATRICES HIDROCARBONADAS DIRIGIDA A LA MEJORA NUTRICIONAL DE ALIMENTOS HORNEADOS SIN GLUTEN/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-095919-B-C21/ES/INCORPORACION DE FLOROTANINOS Y ALMIDON PARA OBTENER ALIMENTOS LIBRES DE GLUTEN SALUDABLES DIRIGIDOS AL CONTROL DE LA RESPUESTA GLICEMICA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2017%2F189/ES/2017-2021 LINCE. Innovation, Quality and Development of Cereal Based Foods (Leading INnovation in CEreals, LINCE)/
Descripción: Tesis por compendio
Agradecimientos:
Authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities (RTI2018-095919-B-C21), Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (Project AGL2014-52928-C2-1-R), the ...[+]
Tipo: Tesis doctoral

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