- -

Pasteurization of Lipid Emulsions with Supercritical CO2 and High Power Ultrasound

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Pasteurization of Lipid Emulsions with Supercritical CO2 and High Power Ultrasound

Show full item record

Gómez Gómez, Á. (2021). Pasteurization of Lipid Emulsions with Supercritical CO2 and High Power Ultrasound [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/175486

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/175486

Files in this item

Item Metadata

Title: Pasteurization of Lipid Emulsions with Supercritical CO2 and High Power Ultrasound
Secondary Title: Pasteurización de emulsiones lipídicas con CO2 supercrítico y ultrasonidos de potencia
Author: Gómez Gómez, Ángela
Director(s): Benedito Fort, José Javier García Pérez, José Vicente
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Read date / Event date:
2021-09-24
Issued date:
Abstract:
[ES] Generalmente, se utilizan tratamientos térmicos para la esterilización de emulsiones. Sin embargo, el calentamiento ha demostrado inducir la hidrólisis de lípidos y lecitina. En este sentido, las tecnologías no térmicas ...[+]


[CA] Generalment, s'utilitzen tractaments tèrmics per a l'esterilització d'emulsions. No obstant això, el calfament ha demostrat induir la hidròlisi de lípids i lecitina. En aquest sentit, les tecnologies no tèrmiques estan ...[+]


[EN] Thermal treatments are generally used for the sterilization of emulsions. However, heating has demonstrated its ability to induce the hydrolysis of lipids and lecithin. In this sense, non-thermal technologies are ...[+]
Subjects: Inactivación , Pasteurización , Bacterias , Esporas , CO2 supercrítico , Ultrasonidos de alta potencia , Campos eléctricos pulsantes , Emulsiones , Inactivation , Pasteurization , Spores , Supercritical CO2 , High power ultrasound , Pulsed electric fields , Emulsions
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/175486
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Description: Tesis por compendio
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record