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Study of the differences in the fermentative metabolism of S. cerevisiae, S. uvarum and S. kudriavzevii species

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Study of the differences in the fermentative metabolism of S. cerevisiae, S. uvarum and S. kudriavzevii species

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Minebois, RCM. (2021). Study of the differences in the fermentative metabolism of S. cerevisiae, S. uvarum and S. kudriavzevii species [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/176018

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/176018

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Título: Study of the differences in the fermentative metabolism of S. cerevisiae, S. uvarum and S. kudriavzevii species
Autor: Minebois, Romain Charles Martial
Director(es): Querol Simon, Amparo Pérez Torrado, Roberto
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2021-09-30
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] Saccharomyces cerevisiae, además de ser un importante organismo modelo en biología, es indiscutiblemente la especie de levadura más utilizada en procesos fermentativos industriales, incluyendo el sector enológico. Su ...[+]


[CAT] Saccharomyces cerevisiae, a més de ser un important organisme model en biologia, és indiscutiblement l'espècie de llevat més utilitzat en processos fermentatius industrials, incloent el sector enològic. La seua ...[+]


[EN] Saccharomyces cerevisiae, besides being an important model organism in biology, is undoubtedly the most widely used yeast species in industrial fermentation processes, including the winemaking sector. Its ability to ...[+]
Palabras clave: Alcoholic fermentation , Metabolism , S. cerevisiae , S. kudriavzevii , S. uvarum , Genome scale model , Flux balance analysis
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/176018
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//BES-2016-078202/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2015-67504-C3-1R/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTI2018-093744-BC31/
Descripción: Tesis por compendio
Agradecimientos:
The present work has been carried out at the Department of Food Biotechnology of the IATA (CSIC). Romain Minebois was funded by a FPI grant (REF: BES-2016-078202) and supported by projects AGL2015-67504-C3-1R and ...[+]
Tipo: Tesis doctoral

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