- -

Lo inmaterial en el museo. Museos y patrimonio alimentario

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Lo inmaterial en el museo. Museos y patrimonio alimentario

Show full item record

García Olivares, GJ. (2021). Lo inmaterial en el museo. Museos y patrimonio alimentario [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/176057

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/176057

Files in this item

Item Metadata

Title: Lo inmaterial en el museo. Museos y patrimonio alimentario
Author: García Olivares, Gerardo Jesús
Director(s): Ramón Marqués, Luisa Nuria
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Comunicación Audiovisual, Documentación e Historia del Arte - Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art
Read date / Event date:
2021-09-30
Issued date:
Abstract:
[EN] At present, the so-called intangible heritage is considered as an integral part of the heritage repertoire of any country, standing at the same level in terms of its consideration as other cultural assets. whether ...[+]


[ES] En la actualidad, el denominado patrimonio inmaterial es considerado como una parte integrante más del repertorio patrimonial de cualquier país, situándose a la misma altura en cuanto a su consideración que otros ...[+]


[CAT] En l'actualitat, l'anomenat «patrimoni immaterial» és considerat com una part integrant més del repertori patrimonial de qualsevol país, situant-se a la mateixa altura que la consideració que es té d'altres béns ...[+]
Subjects: Museos , Patrimonio inmaterial , Patrimonio alimentario , Museología , Alimentación
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/176057
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record