Mostrar el registro completo del ítem
Vendrell Calatayud, M.; Alcañiz Cosín, D.; De Los Reyes Cánovas, R.; Castelló Gómez, ML.; Ortolá Ortolá, MD. (2021). Modelling of the Soaking and Drying Stages for Senia-type Pre-cooked Rice. Cereal Chemistry. 98(3):814-823. https://doi.org/10.1002/cche.10425
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/176396
Título: | Modelling of the Soaking and Drying Stages for Senia-type Pre-cooked Rice | |
Autor: | Vendrell Calatayud, Mario Alcañiz Cosín, Diego | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Background and objectives The production of precooked rice has mainly been applied to long rice varieties, while japonica varieties are significantly less represented, especially Spanish varieties. The aim of this ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1002/cche.10425 | |
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|