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From onsite to remote practical learning in Fundamentals of Biotechnology Processes Engineering I course

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From onsite to remote practical learning in Fundamentals of Biotechnology Processes Engineering I course

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Castelló Gómez, ML.; Heredia Gutiérrez, AB.; Calvo-Lerma, J.; Asensio-Grau, A.; Fito Suñer, PJ. (2021). From onsite to remote practical learning in Fundamentals of Biotechnology Processes Engineering I course. IATED. 9358-9366. https://doi.org/10.21125/inted.2021.1958

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/177277

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Metadatos del ítem

Título: From onsite to remote practical learning in Fundamentals of Biotechnology Processes Engineering I course
Autor: Castelló Gómez, María Luisa Heredia Gutiérrez, Ana Belén Calvo-Lerma, Joaquim Asensio-Grau, Andrea Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The COVID-19 pandemic has brought many changes in learning methodologies at all educational levels, including higher education. Under these circumstances, one of the most difficult challenges to face is to approach ...[+]
Palabras clave: Remote practical learning , Screencast , Process engineering , Biotechnology , Learning objects , Students' perception , Lessons, Practical skills , Microsoft Teams
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 978-84-09-27666-0
Fuente:
INTED2021 Proceedings. (issn: 2340-1079 )
DOI: 10.21125/inted.2021.1958
Editorial:
IATED
Versión del editor: https://doi.org/10.21125/inted.2021.1958
Título del congreso: 15th International Technology, Education and Development Conference (INTED 2021)
Lugar del congreso: Online
Fecha congreso: Marzo 08-09,2021
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//APOSTD%2F2019%2F102//CONTRATO POSTDOCTORAL GVA-CALVO LERMA. PROYECTO. INFLUENCE OF FOOD AND HOST-RELATED FACTORS ON LIPID DIGESTION/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//ACIF%2F2017%2F008//AYUDA PREDOCTORAL CONSELLERIA-BUENO GOMEZ. PROYECTO: INVESTIGACION Y DESARROLLO DE METODOLOGIA AVANZADA DE SEGMENTACION DE LA MEDULA ESPINAL CERVICAL A PARTIR DE IMAGENES RM PARA LA AYUDA AL DIAGNOSTICO/
Agradecimientos:
We acknowledge the Generalitat Valenciana nad also the European Union for the PhD scholarship given to Andrea Asenssio Grau (ACIF/2017/008) and the post-doctoral grant awarded to Joaquim Calvo-Lerma (APOSTD 2019-102).
Tipo: Comunicación en congreso Artículo Capítulo de libro

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