- -

Variation of Fruit Quality Traits in Apricot as Sources for Nutraceutical Breeding

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Variation of Fruit Quality Traits in Apricot as Sources for Nutraceutical Breeding

Show full item record

Gómez Martínez, H. (2021). Variation of Fruit Quality Traits in Apricot as Sources for Nutraceutical Breeding [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/178973

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/178973

Files in this item

Item Metadata

Title: Variation of Fruit Quality Traits in Apricot as Sources for Nutraceutical Breeding
Author: Gómez Martínez, Helena
Director(s): Badenes Catala, Marisa Zuriaga García, Elena
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Read date / Event date:
2021-11-22
Issued date:
Abstract:
[ES] Actualmente, hay un progresivo interés por una dieta equilibrada y saludable, rica en frutas y verduras con un efecto positivo en la salud y, particularmente, con alto contenido en antioxidantes. Paralelamente existe ...[+]


[CA] Actualment, hi ha un progressiu interés per una dieta equilibrada i saludable, rica en fruites i verdures amb un efecte positiu en la salut i, particularment, amb alt contingut en antioxidants. Paral·lelament existeix ...[+]


[EN] Nowadays, there is a growing interest in a balanced and healthy diet, rich in fruit and vegetables with a positive effect on health and, particularly, with high antioxidant content. Simultaneously exists a consumer ...[+]
Subjects: Albaricoque , Polifenoles , Nutracéutico , Ácidos orgánicos , Ácido ascórbico , Azúcares , Expresión genética , Apricot , Polyphenol content , Nutraceutic , Organic acids , Ascorbic acid , Sugars , Genetic expression
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/178973
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/INIA//CPD2015-0245/ES/Mejora sostenible de albaricoquero y melocotonero/
Description: Tesis por compendio
Thanks:
Este trabajo ha sido posible gracias a la ayuda predoctoral FPI-INIA-2015, del Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA), bajo el proyecto FPI2015-0042 con la denominación ‘CPD2015-0245 ...[+]
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record