- -

Uso de subproductos de la industria agroalimentaria como fuente de fibra. Respuesta de los consumidores

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Uso de subproductos de la industria agroalimentaria como fuente de fibra. Respuesta de los consumidores

Show full item record

Curutchet González, A. (2021). Uso de subproductos de la industria agroalimentaria como fuente de fibra. Respuesta de los consumidores [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/180385

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/180385

Files in this item

Item Metadata

Title: Uso de subproductos de la industria agroalimentaria como fuente de fibra. Respuesta de los consumidores
Author: Curutchet González, Ana
Director(s): Arcia Cabrera, Patricia Lourdes Tarrega Guillem, Amparo
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Read date / Event date:
2021-12-22
Issued date:
Abstract:
[ES] La investigación de la presente Tesis doctoral busca estudiar la respuesta del consumidor a productos enriquecidos en fibra mediante la incorporación de subproductos de la industria alimentaria.Se estudió el interés ...[+]


[CA] La investigació de la present Tesi doctoral busca estudiar la resposta del consumidor a productes enriquits en fibra per mitjà de la incorporació de subproductes de la indústria alimentaria.Se va estudiar l'interés ...[+]


[EN] The main focus of this work is studying the consumer's response to fibre enriched products by incorporating by-products from the food industry. The interest of Uruguayan consumers in different nutritional improvements ...[+]
Subjects: Productos enriquecidos en fibra , Residuos agroindustriales , Desarrollo de productos , Respuesta del consumidor , Industria alimentaria , Subproductos agroindustriales , Consumidores , Fibra alimentaria , Brewery Spent Grain (BSG) , Fiber-enriched products , Agroindustrial waste , Product development , Consumer response , Food industry , Agroindustrial by-products , Consumers , Dietary fiber
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/180385
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2017%2F189/ES/2017-2021 LINCE. Innovation, Quality and Development of Cereal Based Foods (Leading INnovation in CEreals, LINCE)/
Description: Tesis por compendio
Thanks:
The financial support of Generalitat Valenciana (Project Prometeo 2017/189) and LATU, Uruguay for Arcia’s stay at IATA, are all gratefully acknowledged.
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record