- -

ABA-deficiency and molecular mechanisms involved in the dehydration response and ripening of citrus fruit

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

ABA-deficiency and molecular mechanisms involved in the dehydration response and ripening of citrus fruit

Mostrar el registro completo del ítem

Romero Gascón, F. (2012). ABA-deficiency and molecular mechanisms involved in the dehydration response and ripening of citrus fruit [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/18105

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/18105

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: ABA-deficiency and molecular mechanisms involved in the dehydration response and ripening of citrus fruit
Autor: Romero Gascón, Francisco
Director(es): Lafuente Rodriguez, Teresa Rodrigo Esteve, María Jesús
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha acto/lectura:
2012-12-03
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this work has been to unravel the influence of the phytohormone ABA in the molecular mechanisms underlying the postharvest dehydration response and the development and ripening of citrus fruit, taking advantage ...[+]
Palabras clave: Fruto , Postcosecha , Ácido abscísico , Deshidratación , Señalización
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/18105
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Tipo: Tesis doctoral

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem