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Going from Digestion to Microstructure of Starch-Based Food Products: Understanding the Role of Polyphenols

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Going from Digestion to Microstructure of Starch-Based Food Products: Understanding the Role of Polyphenols

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Aleixandre Agustín, A. (2022). Going from Digestion to Microstructure of Starch-Based Food Products: Understanding the Role of Polyphenols [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/181137

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/181137

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Título: Going from Digestion to Microstructure of Starch-Based Food Products: Understanding the Role of Polyphenols
Autor: Aleixandre Agustín, Andrea
Director(es): Molina Rosell, Maria Cristina
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2022-01-26
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] Debido a la creciente importancia de la dieta en el manejo de la salud, sigue habiendo un gran interés en desentrañar como se procesan los alimentos en el sistema digestivo humano. La estructura de los alimentos puede ...[+]


[CA] A causa de la creixent importància de la dieta en el maneig de la salut, segueix sent de gran interès desentranyar com es processen els aliments en el sistema digestiu humà. L'estructura dels aliments pot influir ...[+]


[EN] Due to the increasing importance of diet on health management, it remains of utmost interest to unravel how food is processed in the human digestive system. Food structure can significantly influence food processing, ...[+]
Palabras clave: Almidón , Gel de almidón , Pan , Digestion in vitro , Procesamiento oral , Digestibilidad , Enzimas , α-amilasa , Inhibición enzimática , Polifenoles , Starch , Starch gel , Bread , In vitro digestion , Oral processing , Digestibility , Texture , Structure , Enzymes , α-amylase , Enzyme inhibition , Polyphenols
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/181137
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/Xunta de Galicia//ED431B%2F2019%2F01/ES/
info:eu-repo/grantAgreement/COST/COSt Action/FA18101/EU/Sourdough biotechnology network towards novel, healthier and sustainable food and bioprocesses/SOURDOMICS/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-095919-B-C21/ES/INCORPORACION DE FLOROTANINOS Y ALMIDON PARA OBTENER ALIMENTOS LIBRES DE GLUTEN SALUDABLES DIRIGIDOS AL CONTROL DE LA RESPUESTA GLICEMICA/
info:eu-repo/grantAgreement/GV//PROMETEO%2F2017%2F189/ES/
Descripción: Tesis por compendio
Agradecimientos:
Authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities (Project RTI2018-095919-B-C21) funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033, “ERDF A way of making Europe” by the “European ...[+]
Tipo: Tesis doctoral

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