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Antioxidants Bioaccessibility and Lactobacillus salivarius (CECT 4063) Survival Following the In Vitro Digestion of Vacuum Impregnated Apple Slices: Effect of the Drying Technique, the Addition of Trehalose, and High-Pressure Homogenization

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Antioxidants Bioaccessibility and Lactobacillus salivarius (CECT 4063) Survival Following the In Vitro Digestion of Vacuum Impregnated Apple Slices: Effect of the Drying Technique, the Addition of Trehalose, and High-Pressure Homogenization

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Burca-Busaga, CG.; Betoret Valls, N.; Seguí Gil, L.; García Hernández, J.; Hernández Pérez, M.; Barrera Puigdollers, C. (2021). Antioxidants Bioaccessibility and Lactobacillus salivarius (CECT 4063) Survival Following the In Vitro Digestion of Vacuum Impregnated Apple Slices: Effect of the Drying Technique, the Addition of Trehalose, and High-Pressure Homogenization. Foods. 10(9):1-15. https://doi.org/10.3390/foods10092155

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/181225

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Título: Antioxidants Bioaccessibility and Lactobacillus salivarius (CECT 4063) Survival Following the In Vitro Digestion of Vacuum Impregnated Apple Slices: Effect of the Drying Technique, the Addition of Trehalose, and High-Pressure Homogenization
Autor: Burca-Busaga, Cristina Gabriela Betoret Valls, Noelia Seguí Gil, Lucía García Hernández, Jorge Hernández Pérez, Manuel Barrera Puigdollers, Cristina
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] To benefit the health of consumers, bioactive compounds must reach an adequate concentration at the end of the digestive process. This involves both an effective release from the food matrix where they are contained ...[+]
Palabras clave: Apple structure , Lactobacillus salivarius spp. salivarius (CECT 4063) , Trehalose , High pressure homogenization , In vitro digestion , Antioxidants bioaccessibility , Air-drying , Freeze-drying
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods10092155
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods10092155
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//GV%2F2015%2F066//MEJORA DE LA CALIDAD FUNCIONAL DE UN SNACK CON EFECTO PROBIOTICO Y ANTIOXIDANTE MEDIANTE LA INCORPORACION DE TREHALOSA Y LA APLICACION DE ALTAS PRESIONES DE HOMOGENIZACION./
Agradecimientos:
This research was funded by Generalitat Valenciana, project reference GV/2015/066 entitled Mejora de la calidad funcional de un snack con efecto probiótico y antioxidante mediante la incorporación de trehalosa y la aplicación ...[+]
Tipo: Artículo

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