- -

Biodegradable Multilayer Films for Active Food Packaging, Based on Starch and Polyesters with Phenolic Acids

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Biodegradable Multilayer Films for Active Food Packaging, Based on Starch and Polyesters with Phenolic Acids

Show full item record

Hernández García, E. (2022). Biodegradable Multilayer Films for Active Food Packaging, Based on Starch and Polyesters with Phenolic Acids [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/181473

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/181473

Files in this item

Item Metadata

Title: Biodegradable Multilayer Films for Active Food Packaging, Based on Starch and Polyesters with Phenolic Acids
Author: Hernández García, Eva
Director(s): Chiralt Boix, Mª Amparo Vargas Colás, Mª Desamparados
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Read date / Event date:
2022-02-18
Issued date:
Abstract:
[ES] Se han desarrollado mediante termoprocesado películas multicapa biodegradables activas para el envasado de alimentos, combinando películas de almidón mejoradas y de una mezcla de poliésteres (PLA-PHBV), con diferentes ...[+]


[CA] S'han desenvolupat, mitjançant termoprocesat, pel·lícules multicapa biodegradables actives per a l'envasament d'aliments, combinant pel·lícules de midó millorades i d'una mescla de polièsters (PLA-PHBV), amb diferents ...[+]


[EN] Active biodegradable multilayer films have been developed by thermoprocessing for food packaging purposes, combining improved starch films and a blend of polyesters (PLA-PHBV), with different phenolic acids (ferulic, ...[+]
Subjects: Carne de cerdo , Conservación de alimentos , Ácido protocatecúico , Ácido p-cumárico , Ácido ferúlico , Almidón , Envases activos para alimentos , Poliésteres biodegradables , Películas bicapa , Biodegradable bilayer films , Active food packaging , Starch , PHBV , Ferulic acid , P-coumaric acid , Protocatechuic acid , Gellan , Xanthan , Pork meat preservation , PLA/PHBV
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/181473
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-105207RB-I00/ES/USO DE ACIDOS FENOLICOS PARA LA OBTENCION DE MATERIALES MULTICAPA ACTIVOS PARA EL ENVASADO DE ALIMENTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-76699-R/ES/Materiales Biodegradables Multicapa de Alta Barrera para el Envasado Activo de Alimentos/
Description: Tesis por compendio
Thanks:
The authors would like to thank the Ministerio de Ciencia e Innovación of Spain, for funding this study through the Project AGL2016-76699-R and PID2019-105207RB-I00, and the predoctoral research grant # BES-2017-082040
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record