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Assessment of the Use of a Selection of Natural Deep Eutectic Solvents in the Extraction of Polar Bioactive Compounds from Orange Peel

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Assessment of the Use of a Selection of Natural Deep Eutectic Solvents in the Extraction of Polar Bioactive Compounds from Orange Peel

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Tejero, A.; Martín-Esparza, M.; López-Malo, D.; Esteve, MJ.; Frigola, A.; Blesa, J. (2021). Assessment of the Use of a Selection of Natural Deep Eutectic Solvents in the Extraction of Polar Bioactive Compounds from Orange Peel. Biology and Life Sciences Forum. 6(1):1-7. https://doi.org/10.3390/Foods2021-11102

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/181813

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Título: Assessment of the Use of a Selection of Natural Deep Eutectic Solvents in the Extraction of Polar Bioactive Compounds from Orange Peel
Autor: Tejero, Alberto Martín-Esparza, M.E. López-Malo, Daniel Esteve, Maria José Frigola, Ana Blesa, Jesús
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The reuse of food chain residues is topical. This revaluation can extract bioactive compounds from these residues. However, extraction involves chemicals that cause environmental damage. In the present work, an ...[+]
Palabras clave: NADES , Antioxidant activity , Polyphenols , Stability , Hydrophilic character , Orange peel waste
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biology and Life Sciences Forum. (eissn: 2673-9976 )
DOI: 10.3390/Foods2021-11102
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/Foods2021-11102
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-111331RB-I00/ES/ESTUDIO DE LA APLICACION DE SOLVENTES NATURALES SOSTENIBLES PARA LA VALORIZACION DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA CITRICOLA/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//(PID2019-106322RB-100) %2F AEI%2F10.13039%2F501100011033//Proyecto RESPHIRA/
Agradecimientos:
This work was financially supported by Ministry of Science and Innovation (Spain) -State Research Agency (PID-2019-111331RB-I00/AEI/10.13039/501100011033).
Tipo: Artículo

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