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Gea-Botella, S.; Agulló, L.; Martí, N.; Martínez-Madrid, M.; Lizama Abad, V.; Martín-Bermudo, F.; Berná, G.... (2021). Carotenoids from persimmon juice processing. Food Research International. 141:1-8. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109882
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182120
Título: | Carotenoids from persimmon juice processing | |
Autor: | Gea-Botella, S. Agulló, L. Martí, N. Martínez-Madrid, M.C. Martín-Bermudo, F. Berná, G. Saura, D. Valero, M. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The aim of this study was the use and revalorization of two persimmon by-products A and B generated in the
juice production process. The by-product B resulting from a pectinase enzymatic treatment of peels and pulp ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109882 | |
Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
This study was supported by Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades through the funded project 'Simbiosis industrial en el aprovechamiento integral del caqui (Diospyros kaki); Ejemplo de bioeconomia' (CTM2017-88978-R). ...[+]
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