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Peroxide-Induced Synthesis of Maleic Anhydride-Grafted Poly(butylene succinate) and Its Compatibilizing Effect on Poly(butylene succinate)/Pistachio Shell Flour Composites

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Peroxide-Induced Synthesis of Maleic Anhydride-Grafted Poly(butylene succinate) and Its Compatibilizing Effect on Poly(butylene succinate)/Pistachio Shell Flour Composites

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Rojas-Lema, SP.; Arévalo, J.; Gómez-Caturla, J.; Garcia-Garcia, D.; Torres-Giner, S. (2021). Peroxide-Induced Synthesis of Maleic Anhydride-Grafted Poly(butylene succinate) and Its Compatibilizing Effect on Poly(butylene succinate)/Pistachio Shell Flour Composites. Molecules. 26(19):1-28. https://doi.org/10.3390/molecules26195927

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182149

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Título: Peroxide-Induced Synthesis of Maleic Anhydride-Grafted Poly(butylene succinate) and Its Compatibilizing Effect on Poly(butylene succinate)/Pistachio Shell Flour Composites
Autor: Rojas-Lema, Sandra Paola Arévalo, Jordi Gómez-Caturla, Jaume Garcia-Garcia, Daniel Torres-Giner, Sergio
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Textil y Papelera - Departament d'Enginyeria Tèxtil i Paperera
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Instituto de Tecnología de Materiales - Institut de Tecnologia de Materials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Mecánica y de Materiales - Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Framing the Circular Bioeconomy, the use of reactive compatibilizers was applied in order to increase the interfacial adhesion and, hence, the physical properties and applications of green composites based on biopolymers ...[+]
Palabras clave: Biopolymers , Green composites , Reactive compatibilization , Food waste valorization , Circular Bioeconomy
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Molecules. (eissn: 1420-3049 )
DOI: 10.3390/molecules26195927
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/molecules26195927
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/MAT2017-84909-C2-2-R/ES/PROCESADO Y OPTIMIZACION DE MATERIALES AVANZADOS DERIVADOS DE ESTRUCTURAS PROTEICAS Y COMPONENTES LIGNOCELULOSICOS/
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RYC2019-027784-I//AYUDA ADICIONAL RAMON Y CAJAL/
Agradecimientos:
This research was funded by the Ministry of Science and Innovation (MICI) project number MAT2017-84909-C2-2-R.
Tipo: Artículo

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