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On the Use of Phenolic Compounds Present in Citrus Fruits and Grapes as Natural Antioxidants for Thermo-Compressed Bio-Based High-Density Polyethylene Films

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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On the Use of Phenolic Compounds Present in Citrus Fruits and Grapes as Natural Antioxidants for Thermo-Compressed Bio-Based High-Density Polyethylene Films

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Rojas-Lema, SP.; Torres-Giner, S.; Quiles-Carrillo, L.; Gómez-Caturla, J.; Garcia-Garcia, D.; Balart, R. (2021). On the Use of Phenolic Compounds Present in Citrus Fruits and Grapes as Natural Antioxidants for Thermo-Compressed Bio-Based High-Density Polyethylene Films. Antioxidants. 10(1):1-23. https://doi.org/10.3390/antiox10010014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182150

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Título: On the Use of Phenolic Compounds Present in Citrus Fruits and Grapes as Natural Antioxidants for Thermo-Compressed Bio-Based High-Density Polyethylene Films
Autor: Rojas-Lema, Sandra Paola Torres-Giner, Sergio Quiles-Carrillo, Luis Gómez-Caturla, Jaume Garcia-Garcia, Daniel Balart, Rafael
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Tecnología de Materiales - Institut de Tecnologia de Materials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Mecánica y de Materiales - Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study originally explores the use of naringin (NAR), gallic acid (GA), caffeic acid (CA), and quercetin (QUER) as natural antioxidants for bio-based high-density polyethylene (bio-HDPE). These phenolic compounds ...[+]
Palabras clave: Green polyolefin , Natural antioxidants , Polyphenols , Flavonoids , Thermo-oxidative stability , Active food packaging
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Antioxidants. (eissn: 2076-3921 )
DOI: 10.3390/antiox10010014
Editorial:
MDPI
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/antiox10010014
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/MAT2017-84909-C2-2-R/ES/PROCESADO Y OPTIMIZACION DE MATERIALES AVANZADOS DERIVADOS DE ESTRUCTURAS PROTEICAS Y COMPONENTES LIGNOCELULOSICOS/
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RYC2019-027784-I//AYUDA CONTRATO RAMON Y CAJAL-TORRES GINER/
Agradecimientos:
This research work was funded by the Spanish Ministry of Science and Innovation (MICI) project number MAT2017-84909-C2-2-R.
Tipo: Artículo

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