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Viability of IR spectroscopy for the accurate measurement of yeast assimilable nitrogen content of grape juice

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Viability of IR spectroscopy for the accurate measurement of yeast assimilable nitrogen content of grape juice

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Petrovic, G.; Aleixandre Tudo, J.; Buica, A. (2020). Viability of IR spectroscopy for the accurate measurement of yeast assimilable nitrogen content of grape juice. Talanta. 206:1-7. https://doi.org/10.1016/j.talanta.2019.120241

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182218

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Metadatos del ítem

Título: Viability of IR spectroscopy for the accurate measurement of yeast assimilable nitrogen content of grape juice
Autor: Petrovic, Gabriella Aleixandre Tudo, José Buica, Astrid
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Up to date, there have been only a few reports on'the measurement of YAN and/or its components using IR spectroscopy, suffering from various limitations (number of samples, validation strategies, etc.). In this work, ...[+]
Palabras clave: InfraRed (IR) spectroscopy , Yeast assimilable nitrogen (YAN) , Grape juice , Chemometrics , Randomization tests , Calibration
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Talanta. (issn: 0039-9140 )
DOI: 10.1016/j.talanta.2019.120241
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2019.120241
Agradecimientos:
The authors would like to thank Winetech and NRF for financial support
Tipo: Artículo

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