- -

On how auxin, ethylene and IDA-peptide relate during mature Citrus fruit abscission

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

On how auxin, ethylene and IDA-peptide relate during mature Citrus fruit abscission

Mostrar el registro completo del ítem

Mesejo Conejos, C.; Marzal, A.; Martinez Fuentes, A.; Reig Valor, C.; Agustí Fonfría, M. (2021). On how auxin, ethylene and IDA-peptide relate during mature Citrus fruit abscission. Scientia Horticulturae. 278:1-6. https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109855

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182226

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: On how auxin, ethylene and IDA-peptide relate during mature Citrus fruit abscission
Autor: Mesejo Conejos, Carlos Marzal, A. Martinez Fuentes, Amparo Reig Valor, Carmina Agustí Fonfría, Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] While the ethylene-auxin interactions are well documented in model dicots such as tomato (climacteric fruit) during mature fruit abscission, the process is not clearly understood in citrus (non-climacteric fruit). The ...[+]
Palabras clave: Abscission zone , ACS , ACO , IDA , PIN1 , Citrus sinensis , Yield , 2,4-D
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Scientia Horticulturae. (issn: 0304-4238 )
DOI: 10.1016/j.scienta.2020.109855
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109855
Agradecimientos:
We thank Dr. D. Westall for her help in editing the manuscript. We thank FMC Corp. for partially funding this study, and, particularly, Dr. Pedro Espinosa (FMC Corp.) for his enthusiasm and confidence. We thank Mr. F. Zarzo ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem