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Evaluation of the influence of food intake on the incorporation and excretion kinetics of mesoporous silica particles in C.elegans

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Evaluation of the influence of food intake on the incorporation and excretion kinetics of mesoporous silica particles in C.elegans

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Verdú, S.; Ruiz Rico, M.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2021). Evaluation of the influence of food intake on the incorporation and excretion kinetics of mesoporous silica particles in C.elegans. Chemico-Biological Interactions. 334:1-8. https://doi.org/10.1016/j.cbi.2020.109363

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182397

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Título: Evaluation of the influence of food intake on the incorporation and excretion kinetics of mesoporous silica particles in C.elegans
Autor: Verdú, Samuel Ruiz Rico, María Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of the presence of food on the incorporation and excretion of silica particles was studied in this work using the biological model Caenorhabditis elegans and image analysis techniques. The experiment was ...[+]
Palabras clave: Silica particles , Uptake kinetics , Digestive tube , Image analysis , C.elegans
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Chemico-Biological Interactions. (issn: 0009-2797 )
DOI: 10.1016/j.cbi.2020.109363
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.cbi.2020.109363
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-101599-B-C21/ES/DESARROLLO Y APLICACION DE SISTEMAS ANTIMICROBIANOS PARA LA INDUSTRIA ALIMENTARIA BASADOS EN SUPERFICIES FUNCIONALIZADAS Y SISTEMAS DE LIBERACION CONTROLADA/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-10-17/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge the financial support from the Universitat Polit`ecnica de Valencia by Programme "Ayudas para la Contratacion de Doctores para el Acceso al Sistema Espanol de Ciencia, Tecnologia e ...[+]
Tipo: Artículo

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