- -

Effect of Different Finishing Strategies and Steer Temperament on Animal Welfare and Instrumental Meat Tenderness

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of Different Finishing Strategies and Steer Temperament on Animal Welfare and Instrumental Meat Tenderness

Mostrar el registro completo del ítem

Del Campo, M.; Manteca, X.; Soares De Lima, JM.; Brito, G.; Hernández, P.; Sañudo, C.; Montossi, F. (2021). Effect of Different Finishing Strategies and Steer Temperament on Animal Welfare and Instrumental Meat Tenderness. Animals. 11(3):1-21. https://doi.org/10.3390/ani11030859

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182988

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of Different Finishing Strategies and Steer Temperament on Animal Welfare and Instrumental Meat Tenderness
Autor: del Campo, Marcia Manteca, Xavier Soares de Lima, Juan Manuel Brito, Gustavo Hernández, Pilar Sañudo, Carlos Montossi, Fabio
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Animal welfare is one of the most important quality attributes for meat consumers and a potential tool for differentiation in farms where husbandry is based on extensive rearing systems and high animal welfare standards. ...[+]
Palabras clave: Steers , Temperament , Acute phase proteins , Fecal glucocorticoids , Meat tenderness
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Animals. (eissn: 2076-2615 )
DOI: 10.3390/ani11030859
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ani11030859
Agradecimientos:
This research was financed by INIA Uruguay and received no external funding.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem