- -

Effect of Dietary Mineral Content and Phytase Dose on Nutrient Utilization, Performance, Egg Traits and Bone Mineralization in Laying Hens from 22 to 31 Weeks of Age

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of Dietary Mineral Content and Phytase Dose on Nutrient Utilization, Performance, Egg Traits and Bone Mineralization in Laying Hens from 22 to 31 Weeks of Age

Mostrar el registro completo del ítem

Javadi, M.; Pascual Amorós, JJ.; Cambra López, M.; Macías-Vidal, J.; Donadeu, A.; Dupuy, J.; Carpintero, L.... (2021). Effect of Dietary Mineral Content and Phytase Dose on Nutrient Utilization, Performance, Egg Traits and Bone Mineralization in Laying Hens from 22 to 31 Weeks of Age. Animals. 11(6):1-14. https://doi.org/10.3390/ani11061495

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/182993

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of Dietary Mineral Content and Phytase Dose on Nutrient Utilization, Performance, Egg Traits and Bone Mineralization in Laying Hens from 22 to 31 Weeks of Age
Autor: Javadi, Mehran Pascual Amorós, Juan José Cambra López, María Macías-Vidal, Judith Donadeu, Andrés Dupuy, Javier Carpintero, Laura Ferrer, Pablo Cerisuelo, Alba
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Simple Summary The aim of this work was to elucidate how the dietary inclusion of phytase, at a normal dose and overdosed, could affect the utilization of nutrients and performance in young laying hens. When a diet ...[+]
Palabras clave: Laying hen , Phytase , Age , Dose , Digestibility , Egg quality , Mineralization
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Animals. (eissn: 2076-2615 )
DOI: 10.3390/ani11061495
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ani11061495
Agradecimientos:
This research was funded by CDTI, Ministry of Science and Innovation, Government of Spain.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem