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González, CM.; Gil, R.; Moraga Ballesteros, G.; Salvador, A. (2021). Natural Drying of Astringent and Non-Astringent Persimmon ¿Rojo Brillante¿. Drying Kinetics and Physico-Chemical Properties. Foods. 10(3):1-12. https://doi.org/10.3390/foods10030647
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183108
Título: | Natural Drying of Astringent and Non-Astringent Persimmon ¿Rojo Brillante¿. Drying Kinetics and Physico-Chemical Properties | |
Autor: | González, Cristina M. Gil, Rebeca Salvador, Alejandra | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Persimmon (Diospyros kaki L.f.) crop has markedly increased in Spain, and "Rojo Brillante" persimmon is the main cultivated variety. This astringent cultivar requires de-astringency treatment before commercialization, ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento (by) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.3390/foods10030647 | |
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