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Ultrasound intensification of Ferrochelatase extraction from pork liver as a strategy to improve ZINC-protoporphyrin formation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Ultrasound intensification of Ferrochelatase extraction from pork liver as a strategy to improve ZINC-protoporphyrin formation

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Abril-Gisbert, B.; Sanchez-Torres, E.; Bou, R.; Garcia-Perez, J.; Benedito Fort, JJ. (2021). Ultrasound intensification of Ferrochelatase extraction from pork liver as a strategy to improve ZINC-protoporphyrin formation. Ultrasonics Sonochemistry. 78:1-7. https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2021.105703

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183130

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Título: Ultrasound intensification of Ferrochelatase extraction from pork liver as a strategy to improve ZINC-protoporphyrin formation
Autor: Abril-Gisbert, Blanca Sanchez-Torres, E.A. Bou, R. Garcia-Perez, J.V. Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The enzyme Ferrochelatase (FeCH), which is naturally present in pork liver, catalyses the formation of Zincprotoporphyrin (ZnPP), a natural pigment responsible for the typical color of dry-cured Italian Parma ham. The ...[+]
Palabras clave: Liver , Ferroquelatase , Zinc-protoporphyin , Colorant , Ultrasound
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Ultrasonics Sonochemistry. (issn: 1350-4177 )
DOI: 10.1016/j.ultsonch.2021.105703
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2021.105703
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/Ministerio de Economía, Industria y Competitividad//RTA2017-00024-C04-03//Tecnologías emergentes para la obtención de zinc-protoporfirina y proteínas funcionales a partir de co-productos cárnicos/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the "Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) and Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA)" in Spain (Project RTA2017-00024-C04-03). ...[+]
Tipo: Artículo

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