- -

Effect of Adding Resistant Maltodextrin to Pasteurized Orange Juice on Bioactive Compounds and Their Bioaccessibility

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of Adding Resistant Maltodextrin to Pasteurized Orange Juice on Bioactive Compounds and Their Bioaccessibility

Mostrar el registro completo del ítem

Arilla, E.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J.; Codoñer-Franch, P.; Igual Ramo, M. (2021). Effect of Adding Resistant Maltodextrin to Pasteurized Orange Juice on Bioactive Compounds and Their Bioaccessibility. Foods. 10(6):1-15. https://doi.org/10.3390/foods10061198

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183134

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of Adding Resistant Maltodextrin to Pasteurized Orange Juice on Bioactive Compounds and Their Bioaccessibility
Autor: Arilla, Elías García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier Codoñer-Franch, Pilar Igual Ramo, Marta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Resistant maltodextrin (RMD) is a water-soluble and fermentable functional fiber. RMD is a satiating prebiotic, reducer of glucose and triglycerides in the blood, and promoter of good gut health, and its addition to ...[+]
Palabras clave: Resistant maltodextrin , Orange pasteurized juice , Bioactive compounds , Bioaccessibility
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods10061198
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods10061198
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AVI//INNTAL31%2F19%2F002/
Agradecimientos:
This research was supported by Agencia Valenciana de la Innovacio (Generalitat Valenciana) (research grant ref. INNTAL31/19/002).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem