- -

Combination of Direct Viable Count and Fluorescent In Situ Hybridization (DVC-FISH) as a Potential Method for Identifying Viable Vibrio parahaemolyticus in Oysters and Mussels

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Combination of Direct Viable Count and Fluorescent In Situ Hybridization (DVC-FISH) as a Potential Method for Identifying Viable Vibrio parahaemolyticus in Oysters and Mussels

Mostrar el registro completo del ítem

García Hernández, J.; Hernández Pérez, M.; Moreno Trigos, MY. (2021). Combination of Direct Viable Count and Fluorescent In Situ Hybridization (DVC-FISH) as a Potential Method for Identifying Viable Vibrio parahaemolyticus in Oysters and Mussels. Foods. 10(7):1-14. https://doi.org/10.3390/foods10071502

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183245

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Combination of Direct Viable Count and Fluorescent In Situ Hybridization (DVC-FISH) as a Potential Method for Identifying Viable Vibrio parahaemolyticus in Oysters and Mussels
Autor: García Hernández, Jorge Hernández Pérez, Manuel Moreno Trigos, Mª Yolanda
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Vibrio parahaemolyticus is a human food-borne pathogen with the ability to enter the food chain. It is able to acquire a viable, non-cultivable state (VBNC), which is not detected by traditional methods. The combination ...[+]
Palabras clave: Food safety , Vibrio parahaemolyticus , Direct viable count , Fluorescence in situ hybridization , DVC-FISH
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods10071502
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods10071502
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem