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Impact of the Freeze-Drying Conditions Applied to Obtain an Orange Snack on Energy Consumption

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Impact of the Freeze-Drying Conditions Applied to Obtain an Orange Snack on Energy Consumption

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Silva Espinoza, MA.; Camacho Vidal, MM.; Martínez-Monzó, J.; Martínez-Navarrete, N. (2021). Impact of the Freeze-Drying Conditions Applied to Obtain an Orange Snack on Energy Consumption. Foods. 10(11):1-9. https://doi.org/10.3390/foods10112756

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183250

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Metadatos del ítem

Título: Impact of the Freeze-Drying Conditions Applied to Obtain an Orange Snack on Energy Consumption
Autor: Silva Espinoza, Marilú Andrea Camacho Vidal, Mª Mar Martínez-Monzó, Javier Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Nowadays, the consumer is looking for healthier, more attractive, ready-to-eat, and safer foodstuffs than fresh products. Despite freeze drying being known for providing high added value products, it is a slow process ...[+]
Palabras clave: Orange puree snack , Shelf temperature , Chamber pressure , Primary drying , Secondary drying , Energy consumption
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods10112756
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods10112756
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89251-R/ES/IMPACTO DE LAS CONDICIONES DE LIOFILIZACION EN LA CALIDAD DE PRODUCTOS DE FRUTA. INFLUENCIA DE LA MATRIZ/
info:eu-repo/grantAgreement/MECD//FPU14%2F02633/ES/FPU14%2F02633/
Agradecimientos:
This research was funded by the Ministerio de Economia, Industria y Competitividad [AGL 2017-89251-R (AEI/FEDER-UE)] and the Ministerio de Universidades for the FPU grant [FPU14/02633] awarded to Andrea Silva.
Tipo: Artículo

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