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Physical, sensory, and simulated mastication properties of texture-modified Spanish sauce using different texturing agents

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Physical, sensory, and simulated mastication properties of texture-modified Spanish sauce using different texturing agents

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Ribes, S.; Estarriaga, R.; Grau Meló, R.; Talens Oliag, P. (2021). Physical, sensory, and simulated mastication properties of texture-modified Spanish sauce using different texturing agents. Food & Function. 12(17):8181-8195. https://doi.org/10.1039/d1fo00742d

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183626

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Título: Physical, sensory, and simulated mastication properties of texture-modified Spanish sauce using different texturing agents
Autor: Ribes, Susana Estarriaga, Raquel Grau Meló, Raúl Talens Oliag, Pau
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study aims to evaluate the colour texture, flow, viscoelastic, sensory, and simulated mastication properties, in the presence and absence of artificial saliva, of texture-modified Spanish sauce at different temperatures ...[+]
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food & Function. (issn: 2042-6496 )
DOI: 10.1039/d1fo00742d
Editorial:
The Royal Society of Chemistry
Versión del editor: https://doi.org/10.1039/d1fo00742d
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-098842-B-I00/ES/AVANCES EN EL DISEÑO DE ALIMENTOS CON TEXTURA MODIFICADA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//APOSTD%2F2020%2F264/
Agradecimientos:
The authors thank the "Ministerio Espanol de Ciencia e Innovacion" for the financial support provided through the RTI2018-098842-B-I00 project. Susana Ribes also thanks the Generalitat Valenciana for her postdoctoral ...[+]
Tipo: Artículo

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