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Effect of Microalgae (Arthrospira platensis and Chlorella vulgaris) Addition on 3D Printed Cookies

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Effect of Microalgae (Arthrospira platensis and Chlorella vulgaris) Addition on 3D Printed Cookies

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Uribe-Wandurraga, ZN.; Igual Ramo, M.; Reino-Moyón, J.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J. (2021). Effect of Microalgae (Arthrospira platensis and Chlorella vulgaris) Addition on 3D Printed Cookies. Food Biophysics. 16(1):27-39. https://doi.org/10.1007/s11483-020-09642-y

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/184833

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Título: Effect of Microalgae (Arthrospira platensis and Chlorella vulgaris) Addition on 3D Printed Cookies
Autor: Uribe-Wandurraga, Zaida Natalia Igual Ramo, Marta Reino-Moyón, Javier García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Rheological and textural characteristics of cookie doughs were measured to characterise the effect of two microalgae biomasses additions (Arthrospira platensis and Chlorella vulgaris) in 3D printed cookies. The ...[+]
Palabras clave: 3D printed food , Arthrospira platensis , Chlorella vulgaris , Colour , Rheology , Mechanical properties
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Biophysics. (issn: 1557-1858 )
DOI: 10.1007/s11483-020-09642-y
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s11483-020-09642-y
Tipo: Artículo

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