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Safety evaluation of the food enzyme β-amylase from Bacillus flexus strain AE-BAF

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Safety evaluation of the food enzyme β-amylase from Bacillus flexus strain AE-BAF

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Silano, V.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Safety evaluation of the food enzyme β-amylase from Bacillus flexus strain AE-BAF. EFSA Journal. 19(6):1-15. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6635

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/185661

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Título: Safety evaluation of the food enzyme β-amylase from Bacillus flexus strain AE-BAF
Autor: Silano, Vittorio Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lambré, Claude Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme ß-amylase (4-¿-d-glucan maltohydrolase, EC 3.2.1.2) is produced with the non-genetically modified Bacillus flexus strain AE-BAF by Amano Enzyme Inc. The production strain has been shown to qualify for ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Beta-amylase , 4-alpha-D-glucan maltohydrolase , EC 3.2.1.2 , Saccharogen amylase , Bacillus flexus
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.6635
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6635
Tipo: Artículo

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