- -

Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL100SC

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL100SC

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2021). Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL100SC. EFSA Journal. 19(4):1-13. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6561

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/185664

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL100SC
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina Van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme triacylglycerol lipase (triacylglycerol acylhydrolase EC 3.1.1.3) is produced with a genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL100SC by Advanced Enzyme Technologies Ltd. The genetic modifications ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Triacylglycerol lipase , Triacylglycerol acylhydrolase , EC 3.1.1.3 , Glycerol ester hydrolase , Aspergillus luchuensis , Genetically modified microorganism
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2021.6561
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6561
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem