Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Parejo Sánchez, María Angeles | es_ES |
dc.contributor.author | Corral Fernández, Sílvia | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-09-15T12:34:51Z | |
dc.date.available | 2022-09-15T12:34:51Z | |
dc.date.created | 2022-09-08 | es_ES |
dc.date.issued | 2022-09-15 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/186136 | |
dc.description.abstract | [ES] Aquest treball de fi de grau se centra en el disseny editorial i la concepció creativa més experimental en dur a terme la creació d un llibre artístic. La recerca teòrica basada en l univers de la cultura gastronòmica es complementa amb la redacció de petits fragments costumbristes relacionats amb la vivència de la cuina, per part d una persona corrent. El marc pràctic, per part seva, recull la maquetació creativa i el propi desenvolupament del procés gràfic fins a la impressió. I abasta des de formats, tintes, papers i tècniques d impressió fins a enquadernacions i altres complements per a llibres d artista. | es_ES |
dc.description.abstract | [EN] This final degree project focuses on editorial design and the most experimental creative conception in the creation of an artist¿s book. The theoretical research based on the universe of the gastronomic culture of the Catalan countries is complemented with the writing of short fragments related to the experience of cooking, by an ordinary person. The practical framework, on the other hand, includes the creative layout and the development of the graphic process up to printing. It ranges from formats, inks, papers and printing techniques to bindings and other complements for artists¿ books. | en_EN |
dc.format.extent | 30 | es_ES |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Llibre d artista | es_ES |
dc.subject | Editorial | es_ES |
dc.subject | Maquetació | es_ES |
dc.subject | Gastronomia | es_ES |
dc.subject | Països Catalan | es_ES |
dc.subject | Artist's book | en_EN |
dc.subject | Editorial design | en_EN |
dc.subject | Layout | en_EN |
dc.subject | Gastronomy | en_EN |
dc.subject | Catalonia | en_EN |
dc.subject.classification | PINTURA | es_ES |
dc.subject.other | Grado en Diseño y Tecnologías Creativas-Grau en Disseny i Tecnologies Creatives | es_ES |
dc.title | "Quadern Verdell". Concepció i disseny de llibre artístic sobre cuina. | es_ES |
dc.title.alternative | "Quadern Verdell". Concepción y diseño de libro artístico sobre cocina. | es_ES |
dc.title.alternative | "Quadern Verdell". Conception and design of an artistic book about cooking. | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Pintura - Departament de Pintura | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Facultad de Bellas Artes - Facultat de Belles Arts | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Corral Fernández, S. (2022). "Quadern Verdell". Concepció i disseny de llibre artístic sobre cuina. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/186136 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | TFGM | es_ES |
dc.relation.pasarela | TFGM\147595 | es_ES |