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New methodology to analyze the dielectric properties in radiofrequency and microwave ranges in chicken meat during postmortem time

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New methodology to analyze the dielectric properties in radiofrequency and microwave ranges in chicken meat during postmortem time

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Traffano-Schiffo, MV.; Castro Giraldez, M.; Colom Palero, RJ.; Talens Oliag, P.; Fito, PJ. (2021). New methodology to analyze the dielectric properties in radiofrequency and microwave ranges in chicken meat during postmortem time. Journal of Food Engineering. 292:1-7. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110350

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/188032

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Título: New methodology to analyze the dielectric properties in radiofrequency and microwave ranges in chicken meat during postmortem time
Autor: Traffano-Schiffo, Maria Victoria Castro Giraldez, Marta Colom Palero, Ricardo José Talens Oliag, Pau Fito, Pedro J.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Biochemical and structural transformations that occur during meat ageing include proteolytic, electrolytic, oxidative and other processes, explain the quality and safety state of meat. In this sense, the value of the ...[+]
Palabras clave: Poultry meat , Ageing , Permittivity , Radiofrequency , Microwave
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2020.110350
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110350
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//AGL2016-80643-R//UTILIZACION DE LAS PROPIEDADES DIELECTRICAS EN EL CONTROL DE LA CALIDAD Y DE LA SEGURIDAD DE LA CARNE DE AVE/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from: the Spanish Ministerio de Economia, Industria y Competitividad, Programa Estatal de I + D + i orientada a los Retos de la Sociedad AGL2016-80643-R, Agencia Estatal de ...[+]
Tipo: Artículo

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