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Absorptive Capacity And In-company Routines: Modelling Knowledge Creation In The Tourism Industry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Absorptive Capacity And In-company Routines: Modelling Knowledge Creation In The Tourism Industry

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Ponce-Espinosa, G.; Peiró Signes, A.; Segarra-Oña, M. (2022). Absorptive Capacity And In-company Routines: Modelling Knowledge Creation In The Tourism Industry. Knowledge Management Research & Practice. 20(5):732-742. https://doi.org/10.1080/14778238.2020.1796544

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/188182

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Metadatos del ítem

Título: Absorptive Capacity And In-company Routines: Modelling Knowledge Creation In The Tourism Industry
Autor: Ponce-Espinosa, Glenda Peiró Signes, Angel Segarra-Oña, Marival
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Absorptive capacity creates valuable competitive advantages. However, the tourism sector lacks an empirical analysis of how absorptive capacity is generated and how different organisational capabilities impact on its ...[+]
Palabras clave: Absorptive capacity , Innovation , Tourism industry , Knowledge creation , Organisational capabilities , Innovation capability
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
Knowledge Management Research & Practice. (issn: 1477-8238 )
DOI: 10.1080/14778238.2020.1796544
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: https://doi.org/10.1080/14778238.2020.1796544
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//GV%2F2015%2F003//DETERMINANTES DE LA ECO-INNOVACION EN EL SECTOR HOSTELERO./
Tipo: Artículo

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